Mladoženja na svadbi objavio da voli nekoga drugog, mladenka ostala u suzama!

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

Jefferson i Jessica su portugalski par koji je vrlo zaljubljen. Tako da je na dan njihove svadbe bilo mnogo suza. No ono što je izazvalo istinsku poplavu bilo je mladoženjino izražavanje ljubavi. Samo što to nije bilo usmjereno prema mladenki, nego prema njezinoj osmogodišnjoj kćeri.

Većinom je sve na vjenčanju oko mladenke i mladoženje. No, u Jessicinom i Jeffesonovom danu sudjelovala je jedna vrlo posebna dama – Jessicina osmogodišnja kćer, Giovanna. A Jefferson je imao vrlo veliko iznenađenje za nju i njezinu mamu!

Mladoženjina izjava ljubavi

Nakon čitanja zavjeta koje je napisao Jessici, Jefferson se okrenuo prema Giovanni. Svima je dao na znanje da se nije zaljubio samo u Jessicu, nego je volio i „Gi“. Njegovo je cjeloživotno obećanje bilo za obje.

Jefferson se spustio na koljena ispred djevojčice i naveo joj sve ono što ju čini posebnom.

„Ako bi od Boga mogao bilo što zatražiti, bilo bi to da tebe imam za kćer. Bio bi najponosniji otac na svijetu kada bi mogao imati tako predivnu, inteligentnu i obrazovanu kćer kao što si ti.“, rekao je Jefferson djevojčici.

Te su predivne riječi dozvale sreću i suze na Giovannino lice.

Tada je Jefferson pred Bogom ponizno izjavio da uzima Giovannu za svoju kćer i da će ju tako i voljeti.

„Također ti dajem ljubav, svoju ljubav, i obećavam ti da ću paziti na tebe, da ću te uvijek štititi i da neću dopustiti da ti se ikada išta loše dogodi.“, zarekao se.

Njegove su riječi očigledno dirnule čitavu crkvu jer su svi brisali oči boreći se sa suzama!

Nakon toga je malena „Gi“ uzela mikrofon i u suzama izrazila svoju radost i zahvalnost što ima Jeffersona za oca. A ako je do tada itko uspio ostati suhih očiju, ovo je bio trenutak kada su i njima navrle suze.

Na svu sreću, snimatelj je uspio snimiti svaku predivnu sekundu ovog trenutka. Ako ne razumijete portugalski nećete moći razumjeti njegove riječi, ali nikakav prijevod nije potreban kako bi se osjetile iskrene emocije, što je nešto predivno za vidjeti.

Izvor: novizivot.net

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *