MA, KAKVO SIRĆE I SODA BIKARBONA EVO ŠTA RADI POSAO- Skida rđu i kamenac ko od šale, SUDOPERA SIJA ZA 60 DINARA

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

MA, KAKVO SIRĆE I SODA BIKARBONA EVO ŠTA RADI POSAO- Skida rđu i kamenac ko od šale, SUDOPERA SIJA ZA 60 DINARA

Dok su ocat i soda bikarbona poznati po svojim sposobnostima čišćenja, postoji još jedan sastojak koji može otkriti tajnu besprijekorno čistih površina – limun. Dok su kemijska sredstva za čišćenje vrlo učinkovita protiv prljavštine i bakterija, mogu se boriti s kamencem i hrđom.

Upravo tada na scenu stupa limunska trava, svestrani sastojak koji se obično koristi u osvježavajućim pićima, a pokazao je i izvanredna svojstva čišćenja.

 

Limuntus, prirodno i sigurno sredstvo za čišćenje, pokazalo se kao neprocjenjivo sredstvo u održavanju netaknutog kućanstva. Njegova učinkovitost u uklanjanju prljavštine i gareži je neusporediva. Kako biste pomladili svoj sudoper i vratili mu blistav izgled, slijedite ovu dobitnu kombinaciju: obilato posipajte sodu bikarbonu po površini, pokapajte je sokom od limuna i preko toga iscijedite pola limuna.
Nakon što pustite da odstoji nekoliko minuta, nježno istrljajte spužvom i isperite vodom. Iako se ova metoda može činiti kao šaljiv trik, savjetuje se izbjegavanje pretjerane upotrebe.

Limuntus ne jamči samo blistavo čistu perilicu posuđa, već osigurava i higijensko okruženje bez ikakvih štetnih kemikalija.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *