7 DANA JE JELA SUPU OD KOSTIJU: Ono što se desilo sa njenim tijelom je nevjerovatno, a tek da čujete koliko je SMRŠALA

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Supa od kostiju izuzetno je zdrava, a pored toga što ćete izgubiti kilograme njenim redovnom konzumiranjem očistićete organizam.

Šta je bolje od domaće supe koju jedemo za nedeljni ručak? Domaća supa leči i dušu i telo, ali postoji supa koja radi i to, ali i još nešto bolje. Da li ste čuli za supu od kostiju i dijetu sa ovom supom?

Ova dijeta ne samo da će Vas dovesti do željene kilaže već će i povratiti balans u Vašem organizmu i učiniti Vašu kožu blistavom.

Supa od kostiju je prepuna vitamina, kalcijuma, magnezijuma, amino kiselina i kolagena, a naše bake su ovi supu redovno konzumirale, a evo koje sve benefite ima na vaš organizam.

1. Rešava sve vrste probavnih problema – uz ovu supu ćete garantovano smršati.

2. Podmlađuje kožu – ona je čist kolagen koji unosite u organizam

3. Poboljšava san – aminokiseline koje se nalaze u njoj stvaraju hormone koji su zaslužni za dobar san

4. Jača kosti i zdravlje zglobova – zbog magnezijuma, kalcijuma i fosfora koji se nalaze u njoj, omogućavaju bolje zdravlje kostiju.

5. Poboljšava raspoloženje – zdrava creva, zdrav mozak. Supa od kostiju će stvoriti dobre bakterije u telu koje će vam omogućiti da se bolje osećate.

6. Jača imuni sistem – aminokiseline koje se nalaze u kostima, jačaju imunitet kod ljudi.

7. Daje energiju

Jedna žena podelila je svoje iskustvo nakon toga što je nedelju dana primenjivala dijetu sa ovom supom, a evo šta se nakon toga dogodilo sa njenim telom.

Prvi dan: U nedelju sam skuvala lonac supe od šupljih junećih kostiju. Osim šupljih kostiju koje sam kuvala oko sat vremena, u lonac sam dodala i 4 šargarepe, 1 glavicu crnog luka, 1 krompir, 2 paškanata, malo testenine za supu i 2 veze svežeg peršuna. U ponedeljak sam se probudila i popila čašu limunade, pa još jednu čašu vode i nakon pola sata doručkovala sam činiju supe.

Na poslu sam pila vodu, i oko 13h pojela sam još jednu činiju supe od kostiju. Do 17h sam osećala veliku glad, ali nisam htela da se predam. Pila sam dosta vode i stalno trčala u toalet. Oko 18h sam pojela još jednu činiju, sada guste supe i sa tim sam završila jelo za taj dan.

Drugi dan: U utorak sam ustala gladna kao vuk. Popila sam limunadu, a malo kasnije i veću činiju supe od kostiju. Rekla sam sebi: Izdrži još samo jedan dan pa ćeš sutra jesti čvrstu hranu. Nakon “doručka” krenula sam na posao. Osećala sam se lagano, poletno i neverovatno raspoloženo s obzirom da nisam ništa konkretno doručkovala. Izgurala sam do kraja dana sa još dve činije supe od kostiju i velike količine vode. Nisam pila kafu, ni sokove dva puna dana.

Treći dan: Dan sam počela sa limunadom, pa onda za doručak supa (novu sam skuvala dan pre), ali sam ovaj put jela i jedno jaje, malo sira i hleba. Ručala sam supu kao predjelo, pa sam onda jela pirinač i meso i zelenu salatu, dok sam za večeru jela samo supu.

Danas nisam osećala krizu u smislu gladi. Stomak mi je bio pun, um zadovoljan, a telo lagano i poletno.

Četvrti dan: Četvrti dan sam radila isto kao i treći. Prvo limunada, pa doručak koji je započet supom, a zatim konkretnim jelom, pa dosta vode u toku dana, pa supa od kostiju, pa glavno jelo. Na kraju sam večerala supu. Osećala sam se stvarno dobro. Svako jutro sam uredno išla u toalet, metabolizam mi je radio kao sat. Imala sam energije za tri života!

Peti dan: Noćima već spavam fantasatično. Nemam nesanicu, ne sanjam noćne more…. Budim se bez potrebe za kafom. Ne pijem je evo već pet dana. Ni tokom dana ne osećam želju za ovim napitkom. Telo mi je nekako mirnije. Nema onog naglog skoka i pada u raspoloženju. Uredno se pridržavam jelovnika koji uključuje supu od kostiju tri puta dnevno i mnogo vode.

Šesti dan: Ne mogu da verujem da sam uspela ovoliko dugo da izguram bez kafe. Budim se čila i vedra. Pijem limunadu, pa vodu, pa supu i tek onda doručkujem. Na mom telu se vidi da vodim računa o ishrani. Nema nadutosti, nema tromosti. Odlučujem da stanem na vagu. Ona pokazuje 2 kg manje. Pošto ne verujem svojim očima, merim se dobrih 15 minuta. Rezultat je 2 kg manje!

Sedmi dan: Stigao je i taj dana koji sam gledala kao svetlo na kraju tunela. Sebi sam zacrtala da ću nedelju dana biti na dijeti sa supom od kostiju i to sam i postigla. Osim supe koju sam redovno jela, trudila sam se da pijem što više vode, limunade.. Izbacila sam kafu i slatkiše iz ishrane, kao i sokove. Smršala sam dva kilograma, energije sam imala na pretek, a spavala sam kao beba.

Odlučila sam da nastavim ovako da se hranim s tim što ću supu jesti barem jednom dnevno, a kafu i slatkiše više neću konzumirati.

poboljšanje metabolizma
mršavljenje
povećanje energije
mirniji san
koža mi se nekako očistila i zategla

haber.ba

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *