Švedska salata od krompira: Više nećete ni pomisliti na rusku! (RECEPT)

Slana jela
Podijelite sa prijateljima!!!

Najlepše hladno predjelo koje možete da napravite

Recepti 25.10.2018. – 15:11h Autor: Bonapeti.rs

Foto: Profimedia

Sastojci za salatu: 1,2 kg oljuštenog krompira, 6 sitno iseckanih kiselih krastavčića, 1 glavica sitno seckanog crnog luka, 1 kašičica muskatnog oraščića, 1/4 kašičice karija, 8 krupno sečenih kuvanih jaja.

Sastojci za domaći majonez: 1 žumance, 1,5 šolja ulja, 1 kašika sirćeta pomešana sa 150 ml tople vode, so i biber po ukusu.

Priprema: Za majonez pomešati žumance sa kašikom ulja i sirće sa vodom. Meša se neprestano, pri čemu se dodaje po kašika ulja i sirćeta sa vodom. Nastavlja se tim redom dok se ne potroše sastojci. Nikako ne sipajte sve odjednom. Na kraju začinite solju i biberom.

Krompir kuvati oko 20 minuta i ostaviti da se ohladi. Dodati kisele krastavčiće, luk, muskatni oraščić i kari, a zatim i majonez. Dobro promešati i ostaviti da odstoji u frižideru bar jedan sat.

Prijatno!

Čokoladna fantazija sa mekim korama i 2 fila: Ovo slatko zadovoljstvo koštaće vas manje od 1.000 dinara! (RECEPT)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
Ribe
POSAO: Možete da očekujete da ćete imati dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani.

Ovan
POSAO: Očekuju vas važna poslovna dešavanja. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što čujete.

Bik
POSAO: Pred vama su zanimljiva dešavanja, pogotovo ako sarađujete s inostranstvom. Povoljan je period i za sudske procese. Možete da se nadate srećnim okolnostima.

Blizanci
POSAO: Možete da očekujete određene promene na polju finansija. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Pred vama je povoljan …

Rak
POSAO: Hladno donosite nove poslovne odluke i ne uzbuđujete se previše zbog promena. Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje.

Lav
POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza, pa je neophodno da se naoružate energijom i strpljenjem. Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari.

Devica
POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslovnom planu. Držite se svoje analitičnosti. Pred vama su važna dešavanja.

Vaga
POSAO: Moguće je da tokom današnjeg dana nećete imati većih promena na poslovnom planu. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo …

škorpija
POSAO: Možete da očekujete da ćete u poslovnim pregovorima ostvariti veći uspeh. Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti.

Strelac
POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije, ali nemate neki veliki razlog za to. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom …

Jarac
POSAO: Ne očekuju vas preterano velike promene na poslovnom planu tokom ovog dana. Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa.

Vodolija
POSAO: Imate neke unutrašnje dileme u vezi sa poslovnim odlukama koje bi trebalo da donesete. Posavetujte se s osobom od poverenja i rešićete sve svoje nedoumice.

Ribe
POSAO: Možete da očekujete da ćete imati dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani.

Ovan
POSAO: Očekuju vas važna poslovna dešavanja. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što čujete.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *