Čuvena doktorica otkriva: Radite ovo svaki dan i izliječite se od svake bolesti!

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Radila je za Ujedinjene nacije u Makedoniji, kao doktor opšte prakse u Hitnoj pomoći u Vranju i u Kuvajtu kao doktor i menadžer za razvoj medicine, piše “Balkanpress“…

Posljednjih nekoliko godina bavi se besplatnim obrazovanjem o samoizlječenju pravilnom ishranom i načinom života. Održala je preko stotinu predavanja, radio i TV gostovanja u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Srbiji, Makedoniji, Kuvajtu, Španiji, Bugarskoj i Australiji. Veliki je zagovornik prevencije bolesti u vidu zdravog načina života i prava izbora na vakcinisanje.

Ona tvrdi da ova dijeta i savjeti za zdrav način života pomažu kod svih bolesti, a da je poštovanje svakog od njih od velike važnosti za kompletno izliječenje.

U toku prvog sata nakon izlaska ili prije zalaska sunca gledajte u Sunce. Počnite sa 10 sekundi, povećavajte 10 sekundi svakog dana. Stanite bosonogi na suhu zemlju ili beton dok gledate u Sunce.
Pijte čistu vodu bez fluorida ili filtrirajte vodu iz česme povratnom osmozom. Najbolja je prirodna, izvorska neflaširana voda. Ostavite vodu na suncu nekoliko sati u prozirnim, bezbojnim, staklenim bocama da bi upila sunčevu energiju. Ne ostavljajte je noću napolju.
Budite fizički aktivni na svježem zraku svakog dana. To je jedna od najboljih metoda detoksikacije.
Dišite duboko na svježem zraku najmanje 20 minuta ujutro i uveče.
Spavajte između 10 uveče i 2 ujutro, zato što tada naše tijelo luči ljekovite hormone. Pratite ritam Sunca.
Izbjegavajte komercijalne kozmetičke preparate, zamijenite ih prirodnim.
Ishranu bazirajte na sirovom voću, povrću i žitaricama, bez životinjskih proizvoda.
Izbjegavajte dijetalne proizvode koji sadrže vještačke zaslađivače.
Izbjegavajte alkohol, cigarete, kafu, crni čaj, žvakaće gume, hranu ili pića iz konzervi.
Budite pozitivni, imajte osmijeh uvijek na licu, to će pospješiti lučenje ljekovitih hormona.
Ne razmišljajte i ne govorite negativno o sebi ili drugima, jer vaša podsvijest prati vaše misli. Ponašajte se kao da ste zdravi.
Kada oprostimo, oslobađamo se mržnje i ljutnje koji utiču na lučenje negativnih hormona i oštećuju naše zdravlje. Opraštajući drugima, mi pomažemo sebi.
Čak i mentalne bolesti mogu da se liječe sirovom biljnom hranom i suncem.
Ova doktorica smatra da je idealna ishrana potpuno sirova biljna hrana.

“Možete jesti voće i povrće, male količine prethodno potopljenih badema ili oraha. Poželjne su i 2 kašike lanenog ulja dnevno ili 2 kašike svježe samljevenog lanenog sjemena”, kazala je.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *