NAKON OVAKVOG ČIŠĆENJA ORGANIZMA NESTAJU BOLOVI U LEĐIMA, VRATU I ZGLOBOVIMA

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Jasno da sve štetne materije prave “deponiju” u organizmu pa je s toga važno sprovoditi čišćenje organizma od toksina

Postoje razne metode detoksikacije i provjereni načini za čišćenje organizma. Ali, postoji i detoksikacija organizma sa rižom, piše “Prirodni lijek“…

Uzmite običnu rižu, toliko supenih kašika, koliko imate godina (ako imate 35 godina, znači 35 supenih kašika). Dobro je isperite i naspite u staklenu teglu. Teglu napunite toplom prokuhanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider.

Ujutru svu vodu iscijediti. Uzmite jednu punu supenu kašiku riže i kuhajte je 3-4 minuta bez soli (u drugoj, običnoj tekućoj vodi).

Pojedite je na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru. Preostalu rižu ponovo zalijte prokuhanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sljedećeg jutra.

Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima riže u tegli.

Tajna metode se krije u zrnu riže, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije. Riža se vari u crijevima, a ne u želucu, njegova zrna djeluju kao absorbent (upijač). Sa ovom metodom pročišćavaju se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi dijelovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa rižom pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak tjelesne težine.

Nakon tretmana osjećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe.

Postoji jedan uslov – nakon uzimanja riže ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.

Nakon ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima…

Efekat tretmana nije trenutan, već postepen. Nakon dvije sedmice počinje pravo čišćenje organizma. I vi ćete ga primjetiti.

Toksini će se izbacivati putem urina i stolice. Boja urina će se promijeniti, postaće mutna.

A vi ćete se osjećati sve ljepše i zdravije.

Nakon određenog vremena uzimanja riže aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, nakon tretmana u roku od nekoliko mjeseci. Po isteku, osjetićete odlične rezultate.

Ne zaboravljajte unosite tečnost u organizam – minimum 2 litra dnevno. Najbolje – vodu i zeleni čaj

Haber.ba

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *