OVA BILJKA VRAĆA IZGUBLJENO ZDRAVLJE: Oslobađa jetru od masnoća i čisti crijeva!!!

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Održavanje vašeg zdravlje nije jednostavan posao – s vremenom, se funkcija pojedinih organa se ošteti, što dovodi do problema kao što su gubitak vida ili opstrukcije debelog crijeva. Ponekad previše masnoće se može akumulirati u jetri i uzrokovati brojne probleme koji će utjecati na vaše cjelokupno zdravlje. Srećom, tu je prirodni sastojak koji može pomoći – cvekla.

Cvekla je povrće koje je uglavnom crvenkaste boje, i konzumira se sirovo ili u salatama. Njen ukus ne vole mnogi ljudi, ali cvekla ima brojne zdravstvene prednosti – na primjer, može očistiti jetru od masnoće, spriječiti opstrukciju debelog crijeva i pomoći da povratite vid.

Cvekla poboljšava cirkulaciju krvi i ojačava vaš kardiovaskularni sustav, te osigurava tijelu dovoljno energije za taj dan. Ovo povrće sadrži betain i triptofan, rijetke tvari koje se mogu boriti sa stresom i smiriti živce. Anti-upalni svojstva cikle i njihov visoki antioksidativni sadržaj pomaže u oslobadjanu slobodnih radikala iz tijela i poboljšava cjelokupno zdravlje.

Evo kako se pripremiti zdravu salatu koju možete jesti svaki dan:

Trebate:

3 cvekle
2 luk
1 žlica kokosovog ulje
1 žličica jabučnog ocata
1 žličica himalajske morska sol
Oguliti cvekle i kuhati ih u vodi s malo soli, pa ih nasjeckajte na kriške i staviti ih u zdjelu. Zatim nasjeckajte luk i pomiješajte ga s cveklom, potom dodajte kokosovo ulje, ocat i sol. Posuti salatu s limunovim sokom na kraju i ostaviti jedan sat da odstoji. Vaša salata je spremna za konzumaciju.

Ova nevjerojatna salata će očistiti vaše debelo crijevo i jetru, poboljšati vaš vid.

izvor: http://lijekizprirode.com/zdravl

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *