Uklonite tamne mrlje sa vašeg vrata, pazuha i prepona za uz ovaj prirodni RECEPT

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Vjerovatno vas iritira to što su vam nekada koljena, laktovi, pazusi i vrat tamni. Perete se, ali jednostvano i dalje ostaje tamno. Ovdje vam nudimo rješenja, prirodna. Nakon primjene primjetit ćete da će te tamne mrlje nestati.

Prvi recept

1 kašika maslinovog ulja
1 kašika sode bikarbone
Pomiješajte ove sastojke dok ne dobijete finu smjesu koju ćete nanijeti na tamna područja i ostaviti da djeluje 20 minuta. Potom isperite hladnijom vodom.

Drugi recept

Limun
Bijela glina
Mlijeko
Ove sastojke pomiješajte u zdjelu i nanesite na područja 15 minuta. potom isperite hladnijom vodom. Tretman raditi 2-3 puta sedmično radi postizanja željenih rezultata.

Nakon primjene jednog od ova dva recepta, bićete zadovoljni. Ipak, ne trebate se brinuti oko tih tamnih područja jer svako ima brigu oko toga. Ipak, da se riješiti.

Ono što ćemo vas savjetovati jeste da ne koristite dezodoranse jer oni upravo uništavaju vašu kožu, stvaraju tamne mrlje na pazuhu i pred toga potiču razvoj raka dojke. S

toga kupujte proizvode na kojima je naglašeno da ne sadrže aluminij ili ostale teške metale koji mogu biti vrlo opasni. Ili još bolje, koristite sodu bikarbonu umjesto tih dezodoransa. Ona će vam pomoći još i da skinete i one najteže mrlje na odjeći i sl.

Izvor: megagiga

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *