DOKTORI U ŠOKU: Evo šta ubija 93 odsto RAKA DEBELOG CREVA i to za samo 2 dana!

Ostalo
Podijelite sa prijateljima!!!

Pošto nauka i dalje komanduje farmaceutskim biznisom i najveći broj terapeutskih istraživanja je i dalje subvencionisana od strane farmaceutskih organizacija, ona ostaju i dalje suštinski usresređena na stvaranje novčane dobiti, a ne osiguranju zdravlja čoveka.
Jedan fantastičan slučaj potiče sa Univerziteta u Adelejdu, iz Australije, gde su naučnici pronašli da, navodno, laurinski koroziv (koji čini polovinu sastava kokosovog ulja) može uništiti više od 93% ćelija raka debelog creva kod ljudi, oko 48 sati nakon tretmana.

Moćni kokos

Sposobnost kokosovog ulja da se bori sa razvojem kancera je nedavno otkrivena ali je njegova produktivnost prilikom tretiranja raznih oboljenja već dugo poznata.

Kao lek za sve, kokosovo ulje je pravo oružje za borbu protiv raznih infekcija, mikroorganizama i parazita, a takođe se koristi i za prerađivanje, lečenje jetre i saniranje kožnih problema i rana.

Foto: Profimedia
Kokosovo ulje se takođe odnedavno koristi i za tretiranje pacijenata koji pate od srčanih bolesti, Alchajmerove bolesti i dijabetesa.Njegova energija potiče od laurinskog koroziva koji oštećuje loše ćelije stvarajući oksidativnu anksioznost i postepeno smanjujući celokupne nivoe glutationa koji su potrebni ćelijama u razvoju da bi se osigurale od oksidativne anksioznosti ili prekomernog prisustva radikala kiseonika.

Probe su izvršene in vitro u petrijevoj posudi i na pacovima sa istim rezultatima u oba testa.

Sjajni efekti

Klinički izveštaji iz Američkog udruženja za ishranu su demonstrirali da mast u kokosovom ulju “može biti vredna kod lečenja poput dijabetesa, osteoporoze, viralnih bolesti (mononukleoze, hepatitisa C, herpesa,…), bolesti bešike, Kronove bolesti, kao i malignosti.”

Takođe je bilo demonstrirano da kokosovo ulje može ublažiti simptome hemoterapije. Zbog ovakvih rezultata je izuzetno žalosno što farmaceutske kompanije ne žele da podrže dodatna istraživanja o sjajnom uticaju ovog ulja.

Foto: Profimedia

(webtribune.rs)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *