GENIJALAN TRIK: U samo 2 minuta otčepite odvode

Ostalo
Podijelite sa prijateljima!!!

Ono što nam zna ići na živce jeste začepljenje odvoda. Potrebno nam je nekada više vremena da riješimo ovaj problem. Dobro će vam doći da znate ovaj trik.

KAD-TAD svi se nađemo u situaciji da nam se začepi odvod sudopera, umivaonika, kade ili WC školjke.

Ovaj je problem obično praćen poplavama i odbojnim mirisom koji dopire iz odvodnih cijevi.

Iako postoje brojni načini za rješavanje ovih problema, ljudi ih se uglavnom pokušavaju riješiti kemijskim sredstvima ili tražeći stručnu pomoć vodoinstalatera na čiji dolazak ponekad morate čekati danima.

No, vodoinstalateri vam više neće trebati jer sada postoji mnogo bolje, učinkovitije i jeftinije rješenje pomoću kojeg ćete samostalno odčepiti odvode kade, umivaonika, sudopera ili toaleta, bez nereda i to u svega nekoliko trenutaka!

Sve što trebate napraviti jest naoružati se pravim alatom s kojim ćete postati samo svoj majstor i s lakoćom odčepiti svaki začepljeni odvod u vašem domu, u kupaonici ili kuhinji.

Nije potrebno da kupujete razne prizvode pune hemikalija, potrebno vam je samo da nas poslušate i primjenite ovaj trik.

Pirje nego što krenete s ovim trikom, trebate se osloboditi viška vode iz sudopera. Zatim u začepljeni odvod naspite pola čaše limuntosa i pola čaše sode bikarbone.

Tankim mlazom ispajte toplu vodu( 1 čašu), desit će se reakcija uzmeđu sode bikarbone i limunske kiseline, što će se odraziti pojavom pjene.

Na ovaj način ćete razložiti sitne djeliće hrane i masnoće koje su dovele do začepljenja.

Poslije 10-ak minuta pustite vruću vodu da isperete.

Izvor: megagiga

Podijeli na Faceb

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *