ZBOG DETALJA KOJI NITKO NE ČISTI, ODJEĆA SE NE OPERE DOBRO: Trik za čišćenje najnepristupačnijeg dijela perilice

Savjeti
Podijelite sa prijateljima!!!

Postoje skriveni kutci koje zaboravljamo redovito čistiti, a jedan od njih svakako je ladica za deterdžente na perilici rublja. Kad se i sjetimo da bismo je mogli osvježiti, taj je posao užasno naporan jer je sve skučeno i nedosežno. Srećom, jedna je žena otkrila kako to možete napraviti za svega nekoliko minuta, i to sastojcima koje već imate doma, piše “Net.hr“.

Samo četiri sastojka

Pljesniva ladica može vam još više zaprljati odjeću, a plijesan se, hvala Bogu, brzo nakuplja. No, ispada da sa samo četiri sastojka možete ladicu na perilici temeljito očistiti da bude kao nova: tekućina za ispiranje, stara četkica za zube, soda bikarbona te bijeli ocat.

Anonimna žena svoj je trik podijelila u grupi na Facebooku Mrs Hinch Cleaning Tips i pokazala rezultate rada fascinantnim fotografijama prije i poslije. Nakon što je otvor za ladicu isprala tekućinom za ispiranje, žena je četkicom istrljala svaki kutak. Zatim je pomiješala sodu bikarbonu s bijelim octom kako bi uklonila neugodne mirise.

Ljudi oduševljeni

Kada ju je dobro izribala, ladicu je pošpricala sprejom protiv plijesni i namočila je u vrućoj vodi. Ovaj postupak potrebno je ponavljati dvaput mjesečno kako bi vaša perilica rublja uvijek savršeno funkcionirala.

I drugi članovi grupe impresionirani su ženinim trikom i rezultatima, a mnogi nekim detaljima nikad nisu ni pridavali pažnju. “Nisam ni zagledala u prostor gdje ide ladica. Tko bi rekao da se tako zaprlja”, komentirala je korisnica.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *