NIKAD VIŠE NEĆETE BACATI NOVAC NA KREME: Operite lice ovim začinom i BORE će nestati!

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Pojava bora na licu je neminovnost koja nas sve čeka.

Srećom, postoji način kako da na prirodan način poboljšate zdravlje svoje kože. Naime, ovaj začin smanjuje vidljivost finih linija i bora i privremeno pauzira proces starenja. U većini slučajeva, bore će biti eliminisane za manje od nedjelju dana, piše “Novi.ba“…

Radi se o fenomenalnom anisu, a recept je veoma jednostavno pripremiti.

SASTOJCI;

Jedna šolja vode
Pregršt sjemena anis
Mali lonac

PRIPREMANJE:

Prvo pripremiti čaj od sjemena anisa. Zatim, sačekajte da se čaj ohladi, procijedite sadržaj i čuvajte čaj u čistoj posudi.

Jednostavno umijte lice ujutru. Utrljajte čaj po licu, ali posebnu pažnju posvetiti borama. Čaj od anisa ​​bi trebalo da bude u stanju da vam pomogne da se riješite svih bora sa lica. Ovo je najjednostavniji i najprikladniji način da se oslobodite bora prirodno.

Poslije vjenčanja u glavnom gradu Čečenije Groznom, bogata čečenska nevjesta Kava Zurbekova (18) privatnim avionom uputila se u glavni grad Rusije na drugu ceremoniju kojoj je prisustvovalo 500 gostiju.

Kava je na put krenula u raskošnoj vjenčanici koju je dizajnirao libanski dizajner Zuhair Murad, za koju se procijenjuje da je koštala 170.000 eura, piše “Novi“.

Bogata Čečenka udala se za Ahmeda Džabrailova, sina bivšeg potpredsjednika čečenske vlade Huseina Džabrailova.

Pri ulasku u avion, Kavi je bila neophodna pomoć oko haljine, a u pomoć joj je rado priiskočilo osoblje. Prema lokalnim običajima, nevjestina rodbina ne prisustvuje svečanosti.

Na proslavu u elitnom moskovskom restoranu Safisa pozvano je oko 500 gostiju. Kako prenose tamošnji mediji, mladenci su samo na svadbenu tortu potrošili skoro 40.000 eura.

Poznato je da Muradove raskošne vjenčanice vrlo često nose bogate ruske nasljednice i sve te haljine koštaju više od 150.000 eura. Ipak, iako se za Kavinu vjenčanicu pretpostavlja da je koštala oko 170.000 eura, još nema zvanične potvrde.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *