Uništite bilo koje ciste i miome: Samo pomiješajte ova 2 sastojka, nevjerovatna kombinacija je izuzetno učinkovita u liječenju

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Nevjerojatan lijek koji ćemo vam predstaviti ima samo 2 sastojka, ali je izuzetno učinkovit u borbi s mnogo različitih zdravstvenih problema, posebno za ciste i miome.

Prvi sastojak ovog lijeka je čuvarkuća, naširoko korisna biljka koju su u početku uzgajali Rimljani i Grci.

Latinski naziv čuvarkuće znači “uvijek živi”, a ova biljka je definitivno zaslužuje svoje ime jer nudi brojne ljekovite nutrijente, posebno kada je riječ o liječenju ciste i mioma, piše “Novonovo“…

Sastojci:

– 300 g lišća čuvarkuće
– 500 g meda

Priprema:

Prvo, nasjeckajte lišće čuvarkuće i dodajte med poslije. Neka tako odstoji 2-3 dana, sve dok se sastojci potpuno ne natope.

Kako koristiti:

Konzumirajte lijek ujutro, na prazan želudac, prije nego što jedete ili pijete bilo šta drugo. Nemojte konzumirati ništa narednih 2 sata. Ovaj lijek ima sposobnost da stimulira metabolizam i očistiti tijelo od toksina. Čak i ruski liječnici preporučuju ovaj lijek, s obzirom na činjenicu da je izuzetno koristan u slučajevima kardiovaskularnih bolesti. Na kraju, kao što je spomenuto u samom početku, ova nevjerojatna kombinacija je izuzetno učinkovita u liječenju cista jajnika i mioma maternice.

Doziranje:

Cuvarkuca i med kao lek uzimaju se 3 puta dnevno po jedna kasika i to ovako:
1. Jedna kasika ujutru na prazan stomak i nakon toga pola sata ne treba nista jesti niti piti.
2. Jedna kasika izmedju rucka i vecere (najmanje 2 sata posle rucka i najmanje pola sata pre vecere)
3. Jedna kasika pre odlaska na spavanje

Pri tom uvek koristiti plasticnu ili drvenu kasiku.

Koliko dugo ce trajati lecenje zavisi od velicine mioma ili ciste. Za manje ciste moze biti dovoljna i samo jedna ovakva kura od 20 dana, dok ce za vece miome lecenje trajati duze. U slucaju srednjih i vecih mioma cuvarkucu i med uzimati 3 meseca, i nakon toga obaviti kontrolu. Ukoliko se primeti da se miom smanjio, napraviti pauzu od 2 nedelje, pa nastaviti sa lecenjem jos 3 meseca.

Da bi se postigao jos bolji efekat lecenja korisno je za to vreme uporedo svakodnevno piti i po jednu solju caja od koprive. Tako ce se obezbediti bolje ciscenje krvi.

Ovo je zaista jedan od najdelotvornijih prirodnih lekova za miome i ciste, pomaze da se oni smanje ili potpuno nestanu, i spada u prilicno bezbednu terapiju. Nuspojave su veoma retke, a ukoliko se pojave obicno su blagog intenziteta. Najcesce mogu biti izazvane laksativnim ili diuretickim delovanjem (proliv ili pojacano mokrenje). Jos redje se mogu javiti mucnina i povracanje. Ipak, ne preporucuje se osobama alergicnim na med i dijabeticarima.

Izvor: MalaKuhinja

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *