SINA (18) JE BILO SRAMOTA ŠTO GA MAMA GRLI NA AERODROMU: KADA SE VRATIO KUĆI SA PUTA, DOŽIVEO JE NAJGORI TRENUTAK U ŽIVOTU!

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

Njegove reči puno su povredile majku, jer je pomislila da se njen sin ne raduje njihovom ponovnom susretu.

Jedan momak odlučio je da krene “trbuhom za kruhom” i sa 18 godina je napustio svoju majku, otišao u inostranstvu da potraži bolju budućnost. Kada se vratio prvi put, njegova majka ga je čekala na aerodromu i to sva uplakana.

Prišla je i zagrlila ga što je jače mogla jer joj je neizmerno nedostajao.

Međutim, njen postupak očigledno nije odgovarao njenom sinu.

“Majko, znam da me puno voliš, ali osramotiš me tako kada me pred svima grliš, kao da sam još malo dete”, rekao joj je.

Njegove reči puno su povredile majku, jer je pomislila da se njen sin ne raduje njihovom ponovnom susretu. Nakon 6 godina, njen sin je ponovo odlučio da ode u inostrastvo. Sada je imao 24 godine, i majka je ponovo krenula sa njim na aerodrom da ga isprati.

Ovog puta ga nije grlila već mu je okrenula leđa i uplakana rekla: “Pazi na sebe, sine moj.”

Međutim, kada se sin ponovo vratio kući majka ga nije čekala na aerodromu. Kada je stigao kući, ugledao je na stolu jedno pismo i buket cveća. On se brže bolje uhvatio za pismo da ga pročita, ali onda je usledio njegov najgori trenutak u životu.

“Sine moj,

Kada sam te pre 6 godina zagrlila, plakala sam od radosti ali dok ove redove čitaš ja sam već u grobu. Umrla sam od raka! Plakala sam i na tvom drugom odlasku. Okrenula sam leđa jer nisam htela da te osramotim, ali sam ipak znala da je to bio zadnji put kada sam te videla. Volim te puno i uvek ću biti u tvojoj blizini.

S ljubavlju,

Tvoja mama”, pisalo je u pismu.

Sin nije mogao da dođe do daha, seo je na pod a suze su samo tekle. U tom trenutku pokajao se za svaku grubu reč koju je izgovorio svojoj mami, iako nije mislio da će to toliko da je povredi.

Preispitajte i vi vaš odnos prema vašoj majci!

stil

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *