RADNICIMA KUPIO KOLA I POSLAO NA SEJŠELE. TO JE NIŠTA ŠTA RADI SADA

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

Ovo je Radomir Novaković Cakan, privrednik koji dolazi iz Crne Gore, a javnost je po prvi puta čula za njega kada je odlučio da svoje radnike počasti velikim i skupocjenim poklonom- kolima, neke je radnike slao na godišnje odmore na Sejšele, na svoj račun naravno, a pojedinim radnicima je uplaćivao i krstarenja.

Danas je Novaković opštinski funkcioner u mjestu Bar, u Crnoj Gori, i svoju poziciju u opštini najviše koristi da bi pomagao drugima.

Novaković je inače vlasnik linije sportske opreme, najveće u Crnoj Gori, i poznat je po tome da ima dobro srce i da svima želi pomoći.

Sve svoje radnike i njihovu vjernost je uvijek znao nagraditi, a radnici su mu to uvijek vraćali dobrim i poštenim radom.

U javnosti je on poznat po nadimku Brat, a na stranice medija je došao kada je odlučio da sve svoje radnike nagradi na neki način, pa je tako, pojedine obradovao poklonom u vidu kola, druge radnike je slao na odmor , na Sejšele i Bahame, a neke je slao na odmor, na krstarenje.

Prije četiri godine pomogao je jednom svome radniku da ode na Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se održavalo u Brazilu, a i ove godine je nagradio par svojih ljudi sa posjetom Rusiji i gledanju par utakmica Srbije i Hrvatske , na prvenstvu koje je još u toku.

Jedno je sigurno. Da je više ovakvih direktora i poslodavaca, i radnici bi bili sretniji i učinkovitije bi radili svoj posao.

Izvor: kreacije

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *