Ona je koristila ovaj eliksir i kosa joj je postala veoma gusta: Koža joj je bila glatka i mekana – izgledala je 15 godina mlađe

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Jedna žena mladolikog izgleda je koristila ovaj eliksir, a ona tvrdi da joj se upravo radi njega izgled podmladio. Vid joj se poboljšao, a to je bilo sa dioptrije -3 na dioptriju -1, te je njena koža postala veoma glatka i mekana na cijelom tijelu, a kosa joj je pogotovo bila gusta.

Podmlađivanje tijela i vašeg lica ne mora da se sastoji samo od nekih kozmetičkih procedura kao što su to ljudi navikli. To je samo vještački proces, a sigurni smo da ste negdje primjetili žene koje izgledaju desetak godina mlađe, a da se one nisu odlučila na estetske zahvate.

Jedna gospođa je otkrila koja je njena tajna zbog koje izgleda mladoliko. Ona je potvrdila sve te stvari o podmlađivanju, a jedna veoma zanimljiva stvar je bila njena kosa koja je prestala da sijedi. Tako je tom prilikom odlučil da podijeli sa svima taj recept kojeg je nazvala eliksirom mladosti.

Potrebno vam je:

1 dcl lanenog ulja
dva limuna srednje veličine
jedna veća glavica bijelog luka
500 grama meda

Pripremanje:

Bijeli luk trebate očistiti, dok limun trebate ostaviti neočišćen, a nakon toga ta dva sastojka izmiksajte u blenderu. Kada ste to završili, onda ćete samljevenu smjesu pomiješati sa medom i dodati laneno ulje i nakon toga sve to zajedno promiješati.

Smjesu koju ste napravili trebate čuvati u frižideru u jednoj zatvorenoj staklnoj tegli i koristiti ćete je tri puta na dan po jednu kašiku pola sata prije nego što jedete. Laneno ulje je biljni hormon, a ono se i smatra jednim od najbogatijim biljnim izvorom omega 3 masnih kiselina. Zbog toga je to ulje veoma korisno za razne primjene.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *