POBJEGLA IZ NJEMAČKE ZA 45 DANA: “Ovo mi nitko nije rekao!”

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

Claudia Hoffmann iz Pakraca mjesec i pol proveo je u Njemačkoj u potrazi za poslom, a zatim pakuje kofere i odlučili da se vrate kući. I to je bila dobra odluka. Danas ima svoju firmu i njihov rad pojačava ljude različitih proslava. Mladi Pakračanka Claudia Hoffman, post-trgovina škole i tražite posao prošle godine, odlučio je da traži bolju budućnost u Njemačkoj. Međutim, nakon mjesec i pol proveo u danas često nazivaju zemlju obećanja, vratio se kući i pokrenuti vlastiti biznis. “. Ja ne volim nešto me vukao kući Mislio sam: ovdje barem ja mogu učiniti za sebe, a ne osjećati kao neko drugi”. Diše za vratom ”

Ja predao papire, sve je malo duže, ali sada kada sam počeo da radim, to je sjajno “, rekao je 22-godišnji vlasnik konditorskih proizvoda” Slatki užitak “za 034portal. Proširenje i modernizaciju. Djevojka koja je imala prvi kolač pečen za 11 godina da svoje kompanija ima 43 različitih vrsta kolača. Na lansiranje kompanija odlučila nakon brojnih prijatelja i rođaka zamolio ga da, na temelju dobrih iskustava, i pečeni torte za različite prigode.

“Koristim uglavnom stare recepte od bake i mame i sve pripremam od domaćih sastojaka. Čak i kore za pite sama valjam. U ponudi imam 43 vrste različitih kolača. Potražnja je odlična pa sam evo, za Božić ispekla preko 150 kilograma raznih kolača i desetak torti. Radim isključivo po narudžbi za građane. Želim uspostaviti suradnju s trgovinama i hotelom, a vjerujem da ću jednog dana imati i vlastitu slastičarnicu”, kazala je za 034portal Claudia dodajući kako planira na proljeće proširiti i modernizirati prostor u kojem radi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *