DUGO JE SUMNJALA U SUPRUGA- KADA JE SHVATILA DA JE VARA PRIREDILA MU ŽESTOKO IZNENAĐENJE

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

Laura Arnold, je 42-godišnjakinja koja dolazi iz Velike Britanije . Ona je još majka dvoje djece, koja je otkrila da je muž Craig vara . Oodlučila je da mu se bez imalo milosti osveti. Ona je već bila veoma razočarana i bijesna kada je na telefonu svoga supruga pronašla poruke koje je on slao ljubavnici .
Nije mu odma napravila ljubomorne scene, nego je smislila žestoki plan. Kada je Craig otišao u New York na službeni put na 2 sedmice, Laura je uspjela da proda njihovu zajedničku kuću, a da on to nije ni znao.

Njeni roditelji su dali za kredit i uvijek joj pomagali kada bi se našli u škripcu . Kada se preljubnik vratio sa puta, brava je bila zamijenjena dok su u njegovoj dnevnoj sobi sjedili nepoznati mladi ljudi. Lupao je i dozivao suprugu Lauru da mu otvori vrata, a onda je doživio šok.

“Primijetio je da je namještaj nestao i da je kuća prodata . Vidio je da ga je Laura napustila, prodala kuću i sve njegove stvari stavila u vreće.Bio je neizmjerno bijesan, ali život je previše kratak da bih ga potrošio na to. Zbog djece je odlučio da ne pravi veće probleme.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *