Čuvajte vaše bebe od OVE VELIKE OPASNOSTI: Jutros je naša Marijana odletela sa anđelima

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

Šejn i Nikol Sifrit su prvog jula dobili svoju ćerkicu Marijanu. Sve je teklo kao po loju, a onda je, samo nedelju dana po rođenju, Marijana je postala letargična i prestala da jede.

Roditelji su je hitno odveli u bolnicu gde je ustanovljeno da pati od meningitisa HSV1, vrste meningitisa koju izaziva virus herpesa.

– U roku od dva sata prestala je da diše a organi su počeli da joj otkazuju – rekli su njeni roditelji medijima. Šejn i Nikol su, prirodno, skrhani, a kažu da su lekari zaista dali sve od sebe.

– Imala je tim zadužen za bubrege, za jetru, za krv, i ceo tim neurologa. Zaista su davali sve od sebe. Uvek sam mislila da se takve užasne stvari dešavaju nekom drugom, a da meni ne mogu. Nikako ne mogu da dođem sebi – Kaže Nikol i dodaje da su se i ona i suprug testirali na virus i pokazalo se da su nalazi negativni, što znači da je bebi virus preneo neko od rodbine ili prijatelja koji su bili u poseti.

– Naša princeza Marijana dobila je svoja anđeoska krila jutros u 8:41, dok je bila u tatinom naručju, a mama bila kraj njih. Više se ne muči, već je u božjem zagrljaju. Hvala svima koji su pratili njenu borbu i podržavali nas. Za samo 18 dana života ostavila je veliki trag i nadamo se da će njena priča pomoći da se spasu brojni životi beba – napisali su skrhani roditelji na Fejsbuku.

Ovo, nažalost, nije prva priča o nesrećnom detetu koje je izgubilo život zbog herpesa, a američki mediji ponovo prenose savete da novorođenče bude izolovano prvih par nedelja, da se strogo vodi računa o zdravstvenom stanju posetilaca, kao i da roditelji treba da podstiču sve u okolini da što češće peru ruke. Poljupci se takođe, prenose mediji savete, ne preporučuju.

(Izvor: zena.blic.rs / redbookmag.com)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *