‘Udat ću se za starca. Bogat je i voli me, a već gubi pamćenje’

Ostalo
Podijelite sa prijateljima!!!

Njoj je svega 28. godina, a on je nedavno napunio 70. Djevojka iz malog mjesta na Jadranu ispričala nam je zašto je pristala udati se za muškarca koji joj može biti djed.

Ovo je njezina ispovijest:

Od rođenja živim skromno. Moja majka teško radi cijelog života, a sva patnja koju je prošla ostavila je dubok trag na njezinom izgledu i zdravlju. Ona se udala za mojeg oca iz ljubavi, ali nije imala puno koristi od njega – više vremena je provodio za šankom nego kod kuće. Sve je bilo na njoj.

Ja sam odlučila kako se to meni neće dogoditi. Ne želim preživljavati i propadati. Život je previše kratak da ne bih pokušala iskoristiti sve što mi se nudi u životu. Takva prilika ukazala mi se u 70-godišnjem muškarcu iz Istre. Upoznala sam ga dok sam tamo čistila apartmane. Bogat je i ludo zaljubljen u mene. Kaže kako se ponovno osjeća mladim, a i jako mu odgovara naš seksualni odnos. U zadnje vrijeme sam više kod njega nego doma.

Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao potrošiti ni da se rodi još jednom. Uz to je naslijedio nekoliko luksuznih kuća diljem Hrvatske jer mu je majka bila vrlo bogata. Nedavno me je pitao želim li se udati za njega. Najprije sam malo okliijevala jer, i ovako mi nije loše – kupuje mi sve što poželim, plaća moje i mamine račune, vodi me u skupe restorane itd.

Ipak, pristala sam jer sam vidjela kako sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar dio) bude moje, da napokon živim kako sam maštala cijelog života. Njegov sin i kći su “poludjeli” kada im je rekao za vjenčanje. Pokušavaju sve to zaustaviti. Čak me zovu “kurvom koja je došla iz selendre i uhvatila se njihovog oca”. Njemu su jednom prilikom rekli “da je poludio pod stare dane, da će rasprčkati obiteljsku imovinu koju je baka namijenila i njima te da će mu biti žao kada jednog dana prestane razmišljati s penisom.”.

Zbog svega toga odlučili smo imati malo vjenčanje – samo mi i kumovi. Pristala sam uzeti njegovo prezime jer ću tako biti još sigurnija da će se on dobro pobrinuti za mene i moju budućnost. Nadam se kako će to biti uskoro. Ne bih voljela da poživi previše jer želim uživati dok sam još mlada. Znam da to zvuči hladno i okrutno, ali ja sam barem iskrena. Mnoge žene razmišljaju kao ja, samo njima se nije ukazala ovako dobra prilika kao meni.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *