Dobitna kombinacija za SKIDANJE SALA: Mogu svi da je piju, ali postoji jedan USLOV!

Ostalo
Podijelite sa prijateljima!!!

Od svih napitaka za gubitak težine koji postoje, kao јedna od efikasnijih opcija pokazala se moćna kombinacija cimeta i meda, posebno kada se pije u određeno vrijeme u toku dana, piše “Stil“…

Riječ “med” po sebi је često povezivana sa osjećanjima ljubavi, energije i prirodne čistoće. Za njegova jedinstvena svojstva zna se da imaju potencijalno antimikrobno svojstvo kada se primijenjuje lokalno. Njegovi enzimi, takođe, prave čuda u stabilizaciji naše tjelesne pH vrijednosti i razbijanju otpornih masnih naslaga u našim tijelima.

Cimet, sa druge strane, potiče iz unutrašnje kore zimzelenog drveta kоје raste u tropskim krajevima. Baš kао i med, i cimet sadrži snažne antimikrobne enzime i antioksidanse koji pomažu našim tijelima da se izliječe brže, da otpuše blokirane arterije, i da drže nivo holesterola pod kontrolom.

Dakle, kombinacija pojedinačne moći cimeta i meda, može nam pomoći da bolje kontrolišemo našu težinu.

Recept za napitak od cimeta i meda

Ако imate problema sa gubljenjem težine, recept ovog zlatno-braon eliksira je sve što vam је potrebno. Počnite kuhanjem jedne šolje tople vode, а zatim je sipajte u čašu. Dodajte jednu kašičicu cimeta u vodu i dobro izmiješajte.

Napomena: Cimet prirodno odbija vodu, tako da morate malo više miješati nego što је uobičajeno. Nakon toga, dodajte jednu kašiku organskog meda i miješajte dok se sve lijepo ne sjedini u vodi. Vaš eliksir za gubitak težine је sada spreman za piće!

Kada napitak treba da se pije?

Kako ovo piće čini čuda u izbacivanju tvrdoglavih masti, važno je znati najbolje vrijeme u toku dana za njegovu konzumaciju.

Ujutro: Potrudite se da pijete ½ šolje ovog cimet-med napitka na prazan stomak ujutro ili odmah nakon buđenja, ili bar 30 minuta prije doručka.
Prije spavanja: U suštini, vrijeme poslije večere i prije spavanja je idealno vrijeme kada se tjelesne masti talože, pa zašto ih ne napasti u začeću? Popijte ½ šolje ovog cimet-med eliksira oko 45 minuta poslije večere.
Tajne topljenja tjelesne mase ovim napitkom

Kada započnete dan med-cimet napitkom, na prirodan način ubrzavate svoj probavni sistem i metabolizam, pa čak i održavate nivo energije vašeg tijela sve do podneva. Njihove kombinovane osobine takođe kontrolišu nivo vašeg hormona gladi koji se oslobađa i time vas spriječava da grickate između obroka i smanjuju vaš apetit. Prirodne glukoze u medu vam održavaju energiju tako što sagorijevaju masti kao svoje gorivo, dok cimet pomaže u radu vašeg metaboličkog motora. Ovaj napitak, takođe, smanjuje one dosadne žudnje za večernjom užinom, tako da i vaš stomak može da spava mirno dok radi na onim masnim djelovima.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *