MAGIČNI RECEPT za proširene vene i vensku trombozu od samo dva sastojka

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!
loading...

Obično, skupljanje krvi u venama nastaje kada proširene i natečene vene spriječavaju protok krvi prema srcu. Proširene vene su uzrokovane oštećenjem stijenki vena i venskih zalistaka i uglavnom se pojavljuju u području članaka i potkoljenica…

Ova oštećenja nastaju kao rezultat dugog stojanja ili sjedenja, neke vrste povreda, oboljenja krvi, nedostataka fizičke aktivnosti, trudnoće ili viška kilograma.

Proširene vene također mogu dovesti do blokade u dubljim venama, poznate kao duboka venska tromboza. Srećom, to nije previše ozbiljno i može se tretirati sa domaćim lijekovima, kao i mijenjanjem nekih navika poput dugog sjedenja i stojanja.

Vrlo korisno djelovanje ovog recepta učinilo ga je popularnim i mnogi ga koriste generacijama.

Recept za proširene vene i trombozu

Sastojci:

1 baby sapun
1 čaša ovčijeg mlijeka
Način pripreme:

Prvo, samljeti beby sapun i pomiješati ga u mlijeko. Zatim, pripremljenu mješavinu nanositi, dobro utrljati, na oboljelo područje tri puta dnevno. Smjesu treba držati u frižideru.

Druga alternativa je da se napravi oblog sa većom količinom smjese i stavite ga na nogu. Ovaj postupak treba uraditi na isti način, nanesite ga na problematična područja 3 puta dnevno.

loading...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *