ZABORAVITE NA BOL: Uz ovaj MOĆNI napitak ojačajte svoja koljena!

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Donosimo jedan efikasan prirodni način za jačanje ligamenata i tetiva, i na taj način možete poboljšati kvalitet svog života.

Koljena – Lijekizprirode.com
Koljena su jedan od najvažnijih zglobova u ljudskom tijelu, odgovorna za pravilno držanje tijela te podržavaju sve pokrete nogu prilikom hodanja, skakanja, trčanja, i stajanja. Koljena trpe brojne povrede i rane ih previše opuštaju. Ligamente i tetive istrošenost čini manje fleksibilnim i mobilnim. Donosimo jedan efikasan prirodni način za jačanje ligamenata i tetiva, i na taj način možete poboljšati kvalitet svog života, piše “Dnevno“…

Advertisements
Ovaj napitak sadrži sastojke s moćnim protivupalnim svojstvima koji ublažavaju bol, uključujući i velike količine vitamina C, bromelain, silicij i magnezij. Nadalje, ovi nutrijenti daju snagu i energiju u sve dijelove i sistem tijela.

Sastojci:

250 ml vode (šoljica)
7 g cimeta
dvije šoljice ananasa komade (narezane)
šoljica instant zobenih pahuljica
šoljica sirovog prirodnog soka od naranče
40 g zdrobljenih badema
40 gr sirovog meda
Postupak pripreme:

Kuhati zobene pahuljice. Iscijedite sok od komada ananasa. U mikseru, pomiješati sok od naranče, cimet, med i bademe. Dodajte zobene pahuljice i sok od ananasa u blender.

Pomiješajte opet dok ne dobijete homogenu smjesu. Zatim dodajte nekoliko kockica leda, promiješajte još jednom, i vaš frape je spreman za konzumaciju!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *