Moj kardiolog mi je pročistio arterije i izliječio povišen pritisak sa samo 4 kašike ovog prirodnog lijeka dnevno – RECEPT

Zdravlje&Ljepota
Podijelite sa prijateljima!!!

Krvni pritisak je kao termometar za zdravlje. Visok krvni pritisak znači da vaše srce radi teže kako bi ispumpalo krv. Ovo je opasno jer može dovesti do infarkta, cerebralne tromboze ili poremećaja bubrega. Iz tog razloga je veoma bitno kontrolisati krvni pritisak.

Mnogi ga znaju kao milenijumski njemački recept koji miješa tri moćna sastojka:

Limun, bijeli luk i đumbir. Svaki od ovih sastojaka je izuzetno dobar za zdravlje ali njihova kombinacija čini čuda. Imamo limun koji je bogat vitaminom C. On takođe ima alkalna svojsva koja regulišu pH nivo u tijelu.

Stari njemački recept za pritisak i arterije:

Sastojci:

bijeli luk – 4 glavice
đumbir – 4cm
limun – 4 komada
voda – 2 litra
Način pripreme i pravilno korišćenje:

Za početak dobro operite limun i đumbir i limun isjecite na kriške. Zatim oljuštite bijeli luk i đumbir i sipajte sve sastojke u blender. Miksujte dok ne dobijete sjedinjenu, tečnu formu.

Nakon toga ovu mješavinu ulijte u lonac i zagrijte je. Zatim polako dodavajte vodu i pustite da proključa. Nakon ključanja ostavite mješavinu da se ohladi i poslije je sipajte u flašu i stavite u frižider.

Kada ga uzimati:

Obavezno pijte jednu čašu ovog napitka svako jutro na prazan stomak, a preporučljivo je i ispiti jednu dva sata prije spavanja. Sa tim će vaše arterije biti kao nove za vrlo kratko vrijeme jer će mast koja ih zapušava nestati. Primjetićete i kako je vaš krvni pritisak regulisan i stabilizovan.

Zapamtite da promućkate napitak prije nego što počnete da uživate u njegovim svojstvima. Vaš krvni pritisak vam više neće biti problem. Počnite da uzimate ovaj sirup i osjećaćete se kao novi.

Izvor: webtribune

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *