IMALA SAM SUPER BRAK….SVEKRA ZA PRIMJER…

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

Imala sam super brak, svekrva za primjer, ma sve za desetku. Bila sam trudna i nosila muško dijete, ma jedva čekala da se porodim, ali nisam ni slutila da će mi tada početi pakao od života. Nakon što sam se porodila i čim sam došla kući iz bolnice slikala sam se sa mojim anđelom i postavila na face profil, jednostavno sam željela da svi moji prijatelji vide mog prelijepog sina.

Međutim nakon par minuta su mi muž i njegova mama naredili da uklonim sliku sa profila. Nisam ih poslušala, jer je slika u kratkom roku sakupila 200 lajkova i glupo mi je bilo da je sklonijem.

Kada su shvatili da nisam izbrisala sliku, došli su mi ponovo u sobu i moj muž me je pred njegovom mamom i našim tek rođenim sinom ošamario i zaprijeti da ako ne izbrišem sliku ODMA da će me tako tek porođenu istjerati iz kuće na ulicu i da sina više nikada neću vidjeti.Ne znam šta im toliko smeta što kačam slike našeg sina na zid???

Mislim znam, svekrava se istripovala da će joj neko unuka ureći i kao ona se više brine i sikira za njenog unuka od mene MAJKE KOJA GA JE DONIJELA NA SVIJET. Kakav je ovo život kada mi nije dozvoljeno da slike mog sina stavljam na zdi da ga svi vide kako raste.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *