OVO VAM NIKO NIJE REKAO, A OPASNO JE: Ukoliko vidite ovaj procijep unutar lubenice, odmah je bacite! Evo i zašto…

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

Lubenice spadaju među najpopularnije voće na svijetu. Ovo sočno voće sa tvrdom korom predstavlja osvježavajuću poslasticu ljeti pošto sadrži puno vode i hranljivih materija.

Lubenica – Webtribune.rs
Lubenica takođe ima malo kalorija ali puno hranljivih materija, što je čini savršenom namirnicom za mršavljenje. Ljudi uglavnom pljuju koštice kada jedu lubenicu, ali niko ne bi to radio kada bi znao koliko su one zdrave, piše “Webtribune“…

Čaj od sjemenki lubenice je odličan za zdravlje vašeg srca i može tretirati brojne bolesti i stanja, uključujući i kancer.

Sjemenke su takođe efikasne protiv povišenog krvnog pritiska i arteroskleroze, te takođe mogu tretirati i druge zdravstvene probleme.

Kao što možete vidjeti, lubenice su izuzetno hranljive i zdrave i zbog toga bi trebale biti dio vašeg režima ishrane. Kako, međutim, znati da li ste izabrali pravu?

Da li ste u skorije vrijeme kupili lubenicu koja ima pukotine unutra u sredini? Ukoliko primijetite procijepe u mesnatom djelu voća, odmah je bacite!

To pokazuje da je ta lubenica stvorena vještačkim putem i da nije zdrava za konzumiranje.

Lubenice sa procijepima u sredini se povezuju sa tumorima i neurološkim poremećajima, zbog čega biste trebali da se držite podalje od njih.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *