BAKE I DJEDOVI NIKADA NE UMIRU, ONI POSTAJU NEVIDLJIVI… SVAKO MORA PROČITATI OVU DIRLJIVU PRIČU!

Ostalo
Podijelite sa prijateljima!!!

Bake i djedovi igraju veliki dio u razvoju naše osobnosti, našeg odrastanja, načina na koji vidimo i osjećamo stvari. Djeca koja su se razvijala u kontaktu sa svojim bakama i djedovima imaju zdraviji odnos sa starijim ljudima i znaju poštivati ​​starije osobe.

Međutim, to su samo neke prednosti ove posebne veze. Neki kažu da ljubav prema vašim unucima može biti još jača od ljubavi koju osjećate za svoju djecu. Postoji nešto posebno, nešto čarobno u vezi s tim.

Transakcija DNA informacija kroz mnoge generacije sigurno je čudo. Možete li zamisliti barem jedan dio sebe, desetljeća mlađih godina? Ili biste mogli zamisliti da je neki dio vas postojao stotine godina prije vas?

U konzistentnosti čovječanstva i vlastitih informacija postoji nešto posebno. U svakom slučaju, duhovna povezanost između nas i naših predaka, baka i djedova da budu imparticular, stvaraju vezu koja je izvan genetske informacije.

To je posebna veza u kojoj djeca uče o ljubavi, poštovanju, uvažavanju i poštovanju. Također, mnogo nauče o starim vremenima, starijim životnim obrascima i kako su se njihovi bake i djedovi borili za izgradnju svoje budućnosti.

Mrtvi djed i baka su još uvijek na mjestima gdje ste provodili vrijeme s obitelji. Možda je teško vjerovati, ali uvijek su tu za vas. Oni su prisutni u svakom dijelu vašeg života, žive u vašem srcu i vode vas svojim sjećanjima.

Možete ih osjetiti čak iu neživim objektima na kojima su bili pričvršćeni, poput njihove odjeće, namještaja ili ručne izrade. Dakle, zadržite neke od tih stvari i njegujte ih.

Oni će uvijek biti tu da vam pokažu kako uživati ​​u svakom trenutku svog života.

Nikada vas neće pustiti, čak i ako žive u samoj tišini. Oni će nestati, a vi ih nećete moći vidjeti, ali kada to najmanje očekujete, osjetit ćete njihovu prisutnost i ohrabrenje. Razmišljanje o djedu i baku će donijeti pozitivne vibracije tijelu i dobre uspomene.

Ako su djed i baka živi, ​​nazovite ih! Nemojte se ustručavati, život je kratak!

Izvor: novipocetak

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *