Kada sam se kući vratila iz porodilišta, zatekla sam kako se moja svekrva…

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

Kada sam se kući vratila iz porodilišta, zatekla sam kako se moja svekrva useljava nama u stan, i još su joj donijeli madrac u bebinu sobu, jer je mislila kako će beba odmah početi spavati u njenoj sobi.

Odlučila sam već ranije da će beba da spava pored mene u kinderbetu, ali je moj muž smislio ideju da beba spava sa svekrvom u sobi, i kada zaplače da mi ga donese u spavaću kako bih ga nadojila.

Tako sam izdržala sedmicu dana njenog nepotrebnog pomaganja koje je bilo takvo da je i moje ručkove dodatno solila, stavljala začine. Pospremila je i sklonila igračke koje sam kupila za bebu jer ona smatra kako su preopasne za jednu bebu, kako se njima može ozlijediti.

Kada su mi roditelji došli u stan vidjeti bebu, već nakon pola sata svekrva im je rekla da trebaju ići kući jer ona treba da kupa dijete.

Spremila sam moje i bebine stvari i zajedno sa svojim roditeljima otišla kod njih kući, i ne namjeravam da se vratim u stan dok moj muž svekrvu ne preseli u njenu kuću, i u stanu ne ostane niti jedna njena stvar.

Izvor: ispovjesti.novi.ba

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *