VAŠE MIŠLJENJE?!Da li je pristojno da žena od 45 godina nosi pocijepane farmerke kao i klinka od 15?

Zanimljivosti
Podijelite sa prijateljima!!!

U posljednje dvije godine pocijepane farmerke nose i klinke od 15 i žene od 45 godina. Iako je pocijepani džins u trendu, postavlja se pitanje da li je u redu da se srednjovječne žene oblače kao srednjoškolke. Dobro, jeste da se ovaj model farmerki nalazi na naslovnici „Voga“, ali to ne znači da odgovara i vašim godinama.

Da biste izgledale mladoliko i trendi, ne morate da se oblačite kao klinke. Vaš stil odijevanja bi trebalo da na najbolji način ističe godine koje imate. Zato se uvijek trudite da budete obučene s mjerom i ukusom!
Jednim ženama su pocijepane farmerke totalno se*si i ne bi ih se odrekle ni za živu glavu, dok ih druge pak ne bi obukle ni po koju cijenu. Smatraju da je to za mlade i da je prikladno njihovim godinama jer, što reče pjesma „Prljavog kazališta“: „Kad si mlad, svako odijelo dobro ti stoji…“.
I Nemanja Ivanišević, naš poznati stilista i modni dizajner, smatra da kako svaka prilika zahtijeva određeni dres kod, tako i svako životno doba sa sobom nosi određene prednosti i sankcije.

– Krajnje je smešno da se žene u pedesetim i tinejdžerke oblače isto. Mislim da svako može da nosi pocepane farmerke, ali da one moraju biti u skladu s onim što figura i godine dozvoljavaju, kako ne bi bilo neukusno. Prilikom kupovine farmerki žene bi pre trebalo da se fokusiraju na to da pronađu dobar kroj jer je on najbitniji. A to da li je model pocepan ili ne, to je već manje važno – savjetuje Ivanišević

On smatra da su pocijepane farmerke idealne za neke opuštene trenutke i situacije u kojima ne treba da ostavite utisak otmene i odmerene dame, već kul i opuštene osobe. Zato ih slobodno obucite uveče kad sa partnerom izađete na piće, ali ih ni slučajno ne nosite na posao jer je to baš nepristojno.

U NEKE JAVNE USTANOVE NE MOŽETE UĆI U POCIJEPANOM DŽINSU

I mnoge naše javne institucije farmerke pocijepane na kolenima tretiraju kao neprikladno oblačenje. Tako je prošle godine društvene mreže zapalila priča jedne Beograđanke, kojoj nije dozvoljeno da uđe u Palatu pravde, zato što je bila u pocijepanom džinsu. Obezbjeđenje joj je reklo da izađe napolje i dobro pročita njihov kodeks oblačenja.
Kako se i vama ne bi dogodila ova neprijatna situacija, sljedeći put dobro razmislite u čemu idete u sud ili MUP.

Da li i vi nosite pocijepane farmerke bez obzira na godine?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *