Drastično smršavjela pa je muž ostavio. Pogledajte kako sada izgleda!

Ostalo
Podijelite sa prijateljima!!!

Kada je izgubila kilograme, izgubila je i muža s kojim je bila 10 godina, a kojemu se njezina transformacija nije svidjela. No, ubrzo se pojavila nova ljubav…

Iako bi većina muškaraca voljela da su im supruge vitke tjelesne građe, to nije bio slučaj s 38-godišnjom Angelom Crickmore.

Angeline fotografije ”prije i poslije” prikupile su brojne pratitelje na Instagramu koji su u njoj vidjeli inspiraciju za promjenu životnih navika. Među njima je pronašla i novu ljubav. Angeli, koja se prekvalificirala za profesionalnu trenericu, putem poruka javio se 51-godišnji Mark koji je želio da vježba s njim tijekom puta na Tenerife.

Nakon što su pet dana proveli zajedno, shvatili su da među njima ima nečega i uskoro su počeli živjeti zajedno. Nakon dva mjeseca zaručili su se.

“Romansa s Markom mi uopće nije bila na pameti, a prvog dana smo se tek upoznavali. I tada se niotkuda dogodio taj klik”, ispričala je Angela. Dodala je kako iz prve ruke razumije žene koje su u vezi i koje imaju djecu, kao i ona, i koje kažu da im je zbog svih obaveza teško smršavjeti.

“Teško je, pogotovo ako vašeg partnera ne zanima vježbanje. Morate biti dvostruko motiviraniji i doista željeti promjenu”, zaključila je Angela.

Izvor: vecernji.hr

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *