Žao mi je, ali morala sam izabrati sebe umjesto tebe

Ostalo
Podijelite sa prijateljima!!!

Sjedim pored nekoga koga volim sada dok ovo pišem. U priči sam ja glavna uloga, a radi se o nama.

Volim te.

Ne. Volim tebe, jer sam izabrala sebe umjesto tebe. Nije zato što sam sebična, već zato što ti ne osjećaš isto što i ja. Ne želim se više nadati će se ono „mi“ ikada dogoditi među nama.

To osjećam kao beznadan slučaj u kojem ja volim tebe, a ti ni ne znaš za to. Boli samo saznanje da smo mogli postati „mi“, ali nikada nećemo – jer ti nikada nećeš osjećati nas.

Nisam sebična, zar ne? To što sam izabrala sebe, umjesto tebe?

Sada dok ovo pišem, na rubu sam plača. Plačem i molim se da mi Bog da snage da sebe spasim od ljubavi prema tebi. Molim da postoji otkup svih gubitaka moje energije. I voljela bih da pišem bolju priču, a ne ovo. Ljubavni roman, koji nikad do sada nije napisan.

Upravo sada, ti nosiš svoje bijele tenisice, izblijedjele traperice i tamnoplavu majicu, koja ocrtava mišiće tvojeg predivnog tijela. Neuredna kosa koju bi i sada rado pomirisala i prošla svojim prstima kroz nju da mogu. Pišem o tebi i meni po zadnji put, jer pustila sam te.

Izabrala sam sebe i želim te vratiti tamo gdje pripadaš, ali daleko, daleko od mene.

I neću blokirati prilaz tvom srcu i duši. Ja ne želim biti ta osoba više. Želim otići prije nego ti odeš. Odlazim tako da možeš i ti.

Izabrala sam sebe nad tobom, jer se želim opet osjećati potpuna, jer nisam bila s nama.

Voljeti nekoga te ne popunjava, jer si za tog nekoga dao pola sebe.

Želim biti cijela ponovno.

Dakle, za sada, uzimam natrag ono što je bilo oduvijek samo moje.

Nedostajat ćeš mi; tvoja kosa, tvoje velike tamne smeđe oči, nevjerojatno duge trepavice, tvoje usne koje želim ljubiti zauvijek, tvoj smijeh koji oduzima moje brige, tvoju iskrenost kada mi se nasmiješ.

Ali to je u redu, zar ne, da ti netko nedostaje koga si volio?

Nadam se da ćeš naći nekoga tko će i tebe ispuniti. Znam da hoćeš, jer znam da i ti moliš za tu osobu. Ne za nekoga poput mene tko voli čitati ili nekoga tko je ispunjen prazninom.

Tužan pisac koji piše o neuzvraćenoj ljubavi. Mučena duša – koja čeka da se spasi od sebe.

Učini mi uslugu, molim te budi sretan.

Izabrala sam sebe, jer znam da ti zaslužuješ nekog boljeg. A ja idem tražiti ono što će učiniti i pomoći mi da ja budem nečiji prvi izbor.

zdravaisretna.hr

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *